Dzisiaj ekipa z Barki Zawady miała niepowtarzalną okazję piec chleb w najprawdziwszej na świecie piekarni, pod okiem Mistrza Michaela [MacByMac], na poznańskich Jeżycach. Mieliśmy super czas !
Michael, nasz przyjaciel i właściciel piekarni wprowadził nas w tajniki robienia najlepszego chleba na świecie! Oprócz produktów, dokładnej wagi i dobrego pieca potrzeba sporo pasji i serca, a tego ani nam ani Michaelowi nie brakuje!
Chleby wyszły WSPANIAŁE! Coś czujemy, że to dopiero początek naszej wspólnej chlebowej przygody z @piekarnia_bymac
![](https://barka.org.pl/wp-content/uploads/2021/12/MAC1.jpg)
![](https://barka.org.pl/wp-content/uploads/2021/12/MAC2.jpg)
![](https://barka.org.pl/wp-content/uploads/2021/12/MAC3-1024x768.jpg)
![](https://barka.org.pl/wp-content/uploads/2021/12/MAC4-1024x768.jpg)